The product has been added to your cart
  •   Timeless interior design for a personal home
  •   Free shipping on orders over 795 SEK
Svenska English
Cart 0

Table cloths by Chamois.

Dukar från Chamois i vackra blommönster och paisleymönster i härliga färger. Hitta en fin duk att pryda bordet med i vår och sommar! Till dukarna finns randiga och paisleymönstrade tygservetter i 2-pack och 4-pack. Vårnyheten 2020 är kollektionen Memories med dukar, servetter och kuddar i mönster Paradise, Medallion och klassiskt randigt. Linnekollektion i mönstret Paradise med matchande kuddar, också de i linne samt enfärgade linneservetter. Den nya linnekvaliteten är vacker och någor skir och en duk att glädjas åt under många år.

En vacker duk på bordet inbjuder till långa, härliga middagar med god mat tillsammans med vänner och familj! Lyxa till vid extra högtidliga tillfällen med en duk i guld eller silver för en extra festlig touch på bordet! Letar du efter en fin sommarduk, en duk som passar till långa, härliga höstmiddagar eller en vacker jul till jul har du kommit till rätt ställe!


När det gäller textilier från Chamois är det fritt fram att blanda mönster och färger allt efter tycke och smak! Hos Longcoast Living hittar du ett stort sortiment av dukar och kuddar från Chamois. Dukarna finns i både linne och bomull i olika storekar och varje säsong kommer det en ny kollektion med nya mönster och färger. Dukarna från Chamois är omtyckta av Sveriges stylister och syns ofta i Sveriges inredningstidningar där det pryder borden och är en del av inspirerande och vackra bordsdukningar såväl till vardag som till fest! En vacker duk är också en uppskattad present att ge bort till någon som fyller år.

Mönstret "Big Paisley" var det första mönstret som grundaren av Chamois, Charlotte Amlé,  tog fram och har hunnit bli en klassiker vid det här laget. Olika paisleymönster har vuxit fram genom åren och kompletterats med vackra blommönstrade dukar.

Categories
Styles
Brands
Customer's Area
Svenska English