The product has been added to your cart
  •   Timeless interior design for a personal home
  •   Free shipping on orders over 795 SEK
Svenska English
Cart 0

Dukar och Handdukar från Chamois

 

 

Varumärket Chamois

Chamois är ett svenskt företag grundat av Charlotte Amlé som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Traditionell block print teknik och hundraårig hantverkstradition förenas med modern design som passar dagens hem. Kollektionen har vuxit med åren och innefattar idag kuddar, dukar, kökstextilier, necessärer och sängkläder. Longcoast Living är sedan några år tillbaka stolt återförsäljare av Chamois vackra textilier.

Förändra och förnya med textilier

Det absolut enklaste sättet att ändra stil efter möblering eller årstid är att förnya med textilier. Byt ut några kuddar och införskaffa en ny pläd och du har med relativt enkla medel skapat en ny stämning i rummet. Varje säsong tillkommer nya mönster, färger och även produkter i Chamois kollektion. Deras klassiska paisleymönster har hängt med från allra första början och har utvecklats med åren med nya mönsterkombinationer och färger. I vårens kollektion hittar man härliga pastellfärger som enkelt matchas med varandra. De mönstrade kuddfodralen, som går i paisley eller blommönster, kombineras med fördel med de enfärgade kuddarna i sammet. De broderade zebra mönstrade kuddfodralen ger en klassisk med spännande look i soffan! Med deras stora utbud av mönstrade dukar med matchande, mönstrade tygservetter och kökshanddukar har man alla möjligheter att skapa vackra och inbjudande bordsdukningar för säsongens alla tillfällen! Inspireras av deras vackra miljöbilder och botanisera bland dukar och textilier här hos Longcoast Living!

Dukar och servetter för inspirerande och inbjudande bordsdukningar

Hos Longcoast Living hittar du ett stort utbud av Chamois dukar, servetter och kökshanddukar. Kombinationsmöjligheterna är många och du har alla förutsättningar att skapa en personlig och inbjudande dukning för vårens och sommarens alla bjudningar! Våren 2017 bjuder på dukar och servetter i underbara mönster och färger; vad sägs om färgerna "Riviera Blue" eller "Mint Green"?

Categories
Styles
Brands
Customer's Area
Svenska English