The product has been added to your cart
  •   Timeless interior design for a personal home
  •   Free shipping on orders over 795 SEK
Svenska English
Cart 0

Longcoast Living

Produkter i vårt eget varumärke Longcoast Living hittar du här. Vår dekorativa och tåliga skobricka är både vacker och praktisk, det perfekta alternativet för dig som vill ha något annat än en traditionell skohylla. Förutom att den bidrar til lordning och reda bland skor och stövlar håller den även golvet rent från smuts.

Longcoast Living – Inredning för dig som vill skapa ett härligt hem med personlig och tidlös prägel
Att handla inredning hos Longcoast Living innebär att se till sitt eget tycke och smak när det gäller inredning för hemmet istället för att enbart se till de senaste trenderna som förändras snabbt. Longcoast Livings sortiment är inspirerat av framförallt den koloniala stilen samt den kustnära. Beroende på hur du kombinerar kuddar och inredningsdetaljer passar dock våra produkter de flesta stilar.

Longcoast Living - för hela hemmet
Longcoast Living erbjuder ett stort sortiment av olika produkter för hemmet. Vi erbjuder produkter från noga utvalda leverantörer och handplockar de produkter som passar vår tidlösa men samtidigt nytänkande stil. Ett hem är en plats där alla familjemedlemmar ska trivas och känna sig hemma!

Eget märke
Vi har även tagit fram några produkter i eget märke: Den snygga och praktiska skobricka i plåt som finns med tre olika mönster som håller ordning på skor och stövlar och skyddar ditt golv från väta och smuts. Den passar lika bra i en stram lägenhet i city som på en gård på landet! Stjärnmönstret för tankarna till USA och New England medan cirkelmönstret är lite mer neutral eller Art Déco om man så vill. För hästentusiasten har vi tagit fram ett mönster med hästskor!

På ett familjeägt väveri på Mallorca har vi tagit fram ikatkuddar i fantastiska mönster och färger som får en att känna doften av salta vindar och turkost vatten. De är handgjorda från infärgningen av garnet och vävningen till att de sys upp med vår egen logga i nedre hörnet.

Categories
Styles
Brands
Customer's Area
Svenska English