The product has been added to your cart
  •   Timeless interior design for a personal home
  •   Free shipping on orders over 795 SEK
Svenska English
Cart 0

TOP DRAWER

 

 

 

Top Drawer hos Longcoast Living
Longcoast Living är återförsäljare för Top Drawer vars produkter passar i både privat miljö som i restauranger och på hotell. Många av deras produkter är utmäskta presenter i samband med bröllop, födelsedag eller vid andra tillfällen då du vill ge bort något som håller över tiden i både stil och kvalitet.

Tidlösa inredning för ditt hem
Såväl golvkudden som de övriga mockakuddar har en tålig baksida i bomullscanvas, korgarna i kraftig bomullscanvas med handtag i läder tål att användas till både tidningar och ved. För matlagning finns snygga förkläden i canvas, läder eller mocka liksom grytlappar och grillvantar. Du hittar även brödkorgar, fat och annat snyggt som passar både det lantliga som det moderna hemmet. Bestickhållaren är praktiskt att ta med sig ut i trädgården och till den finns även en lika snygg hållare för till exempel olivolja och vinäger. Faten i läder är perfekt att ha stående på hallbordet och lägga ifrån sig nycklarna i, eller bredvid sängen. Vare sig du bor i en lägenhet i stan eller på en gård ute på landet så passar garanterat inredningsprodukterna från Top Drawer i Ditt hem!

Presenttips
Presenttips är ett snyggt förkläde till den matlagningsglade eller ett snyggt fat i läder till honom eller henne! En klassisk duk med matchande tygservetter är en trevlig present till någon som fyller år. Glasunderlägg i skinn eller ett set med underlägg i skinn är exempel på uppskattade bröllopspresenter som du enkelt beställer här i vår webbshop. 

Categories
Styles
Brands
Customer's Area
Svenska English