The product has been added to your cart
  •   Timeless interior design for a personal home
  •   Free shipping on orders over 795 SEK
Svenska English
Cart 0

Shades

Hitta den perfekta lampskärmen från någon av våra leverantörer Watt & Veke, G&C, Hjertén & Hjertén, Frejas Boning med flera. Vi har både textilskärmar och lampskärmar i metall. Förnya med en mönstrad lampskärm eller hitta en enfärgad som finns som rektangulär, rund eller oval.

STORLEK PÅ LAMPSKÄRM
När du köper en lampskärm är det viktigt att du mäter utrymmet där lampan är tänkt att stå. har du gott om plats kan du unna dig en större lampa med en stor och pampig lampskärm. Är det ont om plats, till exempel i en fönsterkarm, kan det vara lämpligt att välja en lite mindre, oval eller rektangulär lampskärm som inte tar lika mycket plats på djupet. Runda och ovala lampskärmar ger ett mjukare intryck medan kantiga lampskärmar ger ett något stramare och striktare utseende. Det kan vara bra att prova med en lampa du redan har i ditt hem, mäta den för att få en uppfattning om hur sttor eller liten lampa som passar.

MÖNSTRAD ELLER ENFÄRGAD LAMPSKÄRM?
Har du valt en enkel och stilren lampfot kan det vara roligt att våga välja en mönstrad lampskärm. Hos Longcoast Living hittar du ett utbud av lampskärmar i mönstrade tyger från bland annat Ralph Lauren, Designers Guild och John Derian som tagits fran av hallbergs Belysning. Vill du ha en enfärgad lampskärm med ändå lite struktur kan du välja en plisserad eller veckad lampskärm i till exempel linne eller sammet. Klassiska, handsydda lampskärmar hittar du från Vallentuna Skärmateljé, Hallbergs Belysning och G&C.

Categories
Styles
Brands
Customer's Area
Svenska English