Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

NYHETER CHAMOIS HÖST / JUL 2023

HÖST / VINTER/ JUL 2023
Färgerna hos Chamois för hösten går i läckert svart och ockra som mjukas upp med bruna detaljer. De vackra och populära mönstren Oriental och Cypress fortätter att utvecklas i nya färgkombinationer och årets juldukar går i rött och grönt som machas med rött, grönt ockragult. Deras signaturduk i linne Paradise Dark Blue matchas med fördel med rosa servetter i mönstret Cypress. Det är en av de stora fördelarna med Chamois textilier, de lockar fram kreativiteten och kan kombineras i det oändliga för att skapa en unik och personlig stil!

Årets nyheter kommer främst i linnekvalitet med undantag för duken Pomegranate Red som kommer i bomull.

Med textilier från Chamois har du alla möjligheter att skapa vacka bordsdukningar i höst, vinter och såklart till jul. Årets juldukar i rött heter Oriental Red i linne och Pomegranate Red i bomull. Det blir inte mycket juligare än så! Kombinera gärna med servetter i mönstret Cypress för en inbjudande helhet. 

Att som gäst få sätta sig till ett vackert och vackert dekorerat bord gör att man känner sig extra välkommen. Till jul passa det såklart väldigt bra med rött, men varför inte våga sig på en mönstrad duk i svart och ockragult? En av vinterns nyheter från Chamois är linneduk en Oriental Black med ett sirligt mönster med inslag av gula detaljer. Till denna duken passa linnerservetterna Cypress Ochre alldeles utmärkt, eller om man vill hålla den svarta linjen finns även linneservetter i Cypress Black. 
Dekorera gärna med detaljer från naturen såsom kottar och grankvistar till jul!

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English