Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

BELYSNING

Inred ditt hem med snygga lampor för att skapa stämning i ditt hem! I vårt sortiment hittar du lampfötter i olika stilar och storlekar samt passande lampskärmar från olika varumärken. Behöver du hjälp med att hitta en passande lampskärm? Tveka inte att maila oss, vi hjälper gärna till! Har du hittat en fin lampa så tänk på att även mäta noga på stället den är tänkt att stå för att få en uppfattning hur hög/djup/bred den verkligen är.

LAMPOR & SKÄRMAR
Hos Longcoast Living hittar du ett stort utbud av snygga lampor från märken som Watt & Veke,  G&C, Hallbergs Belysning, Vallentuna Skärmateljé med flera. Vi har ett noga utvalt sortiment som passar olika stilar i hemmet, alltifrån glamourös Art Decostil och klassisk stil till det lite mer industriella hemmet eller den lantliga stilen. Det är Du som sätter stilen i Ditt hem och beroende på val av lampfot och skärm tillsammans med övrig inredning i hemmet skapar du din personliga stil! 

VAL AV LAMPFOT
När du ska välja lampa kan det vara bra att tänka på om lampan endast ska vara till prydnad eller om funktionen är det viktiga. Innan du beställer din nya lampa är det bra att titta på var lampan ska stå. Vilken höjd på lampan är lämplig? Finns det några utrymmesmässiga begränsningar? Hos longcoast Living hittar du alltifrån bulliga lampor i keramik / porslin som tar upp lite mer plats men som även är en del av inredningen och sätter prägel på rummet den står i, till smalare lampfötter i metall som inte är lika iögonfallande. 

VAL AV LAMPSKÄRM
Om lampan ska lysa upp ett rum är det lämpligt att välja en ljus textilskärm som släpper igenom ljus. Vill du ha ett mer dämpat ljus har vi svarta textillampskärmar. Hos Longcoast Living hittar du blanka lampskärmar i metall / nickel som är väldigt snygga och eleganta. Tänk dock på att dessa endast ger ljus uppåt och nedåt, vilket i sig är snyggt. Om det är lite ont om plats där lampan ska stå, till exempel i en smalare fönsterkarm? Välj en raktangulär eller oven lampskärm som inte tar så mycket plats på djupet!

STIL OCH MATERIAL
Från Hallbergs Belysning har vi lampskärmar såväl i linne som sammet, släta eller plisserade. Välj en rund lampskärm för en mjukare känsla, eller en rektangulär för ett ett stramare utseende. Har du ont om plats där lampan ska stå, till exempel i en fönsterkarm? Då kan en raktangulär eller oval lampskärm vara ett bra val då de in te tar så mycket plats på djupet.
 

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English