<
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 795 kr
  •     Frakt endast 49 kr
Svenska English
Cart 0

KUDDAR

Kuddar är det enklaste sättet att förnya i ett rum. Byt ut några kuddar och du kan förändra känsla på ett ögonblick! Med kuddarna från Chamois kan du välja att mixa och matcha mönster och färger. De blocktrycka linnekuddarna "Paradise" finns i olika färger och passar såväl att kombineras med varandra som med de enfärgade sammetkuddarna. I bomull finns flera olika färger i paisley- och småblommiga mönster. Mönstret Paradise finns även som tryck på bomull i olika färger.

BLOCKTRYCKTA KUDDFODRAL
De blocktryckta kuddfodralen från Chamois är tillverkade i Indien där varje ruta med mönster trycks för hand enligt traditionell blocktryckteknik. Chamois signaturmönster Big Paisley, Paradise, Meadow är några av de mönstrade kuddarna från Chamois som du hittar hos Longcoast Living. Du hittar kuddar i kollektionen Memories där du hittar kuddar i Paradise, randigt och Medallion. Mönstret Paradise i färgerna Ochre, Rose och Steel Grey.


SAMMETSKUDDAR
Du hittar ett stort utbud av sammetskuddar i flera vackra färger från Chamois, både släta men även med kviltat mönstret. De passar fint ihop med linekudden Amrita, men naturligtvis även för sig själva. De är perfekta färgklickar i soffan eller på sängen. För dig som vill hålla dig till en mer monokrom färgskala finns nyansen Oyster som är en vackert gråbeige nyans.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English