Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 995 kr
  •     Frakt endast 49 kr
Svenska English
Cart 0

KUDDAR

Kuddar är det enklaste sättet att förnya i ett rum. Byt ut några kuddar och du kan försändra känsla på ett ögonblick! Med kuddarna från Chamois kan du välja att mixa och matcha mönster och färger. De blocktrycka linnerkuddarna "Amrita" finns i olika färger och passar såväl att kombineras med varandra som med de enfärgade sammetkuddarna. I bomull finns flera olika färger i paisley- och småblommiga mönster. De handboderade kuddfoddralen i zebramönster är otroligt snygga i soffan eller i favoritfåtöljen!

BLOCKTRYCKTA KUDDFODRAL
De blocktryckta kuddfodralen från Chamois är tillverkade i Indien där varje ruta med mönster trycks för hand enligt traditionell blocktryckteknik. Chamois signaturmönster Big Paisley, paisleymönstret Priya och det småblommiga mönstret Small Flower är några av de mönstrade kuddarna från Chamois som du hittar hos Longcoast Living. Hösten 2017 kom även mönstret Amrita tryckt på linnetyg vilket ger ett otroligt vackert utseende.

SAMMETSKUDDAR
Du hittar ett stort utbud av sammetskuddar i flera vackra färger från Chamois, både släta men även med kviltat mönstret. De passar fint ihop med linekudden Amrita, men naturligtvis även för sig själva. De är perfekta färgklickar i soffan eller på sängen. För dig som vill hålla dig till en mer monokrom färgskala finns nyansen Oyster som är en vackert gråbeige nyans.

BRODERADE ZEBRAKUDDAR
Zebrakuddarna med broderat mönster finns i olika färger och är härliga att blanda med enfärgade kuddar. 

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English