Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

KUDDAR

Kuddar är det enklaste sättet att förnya i ett rum. Byt ut några kuddar och du kan förändra känsla på ett ögonblick! Med kuddarna från Chamois kan du välja att mixa och matcha mönster och färger. De blocktrycka kuddarna i linne eller bomull finns i olika färger och passar såväl att kombineras med varandra som med de enfärgade sammetkuddarna. Alla kuddarna är blocktryckta av skickliga hantverkare. Mindre variationer kan förekomma och är det som gör varje produkt unik.

BLOCKTRYCKTA KUDDFODRAL
De blocktryckta kuddfodralen från Chamois är tillverkade i Indien där varje ruta med mönster trycks för hand enligt traditionell blocktryckteknik. Chamois signaturmönster Big Paisley, mönstren Paradise, Cypress, Oriental, Floral är några av de mönstrade kuddarna från Chamois som du hittar hos Longcoast Living.  Hos Longcoast Living hittar du ett stort sortiment av Chamois vackra kuddar med blocktryckta mösnter på antingen bomull eller oblekt linne.


SAMMETSKUDDAR
Du hittar ett stort utbud av sammetskuddar i flera vackra färger från Chamois, både släta men även med kviltat mönstret. De passar fint ihop med linekudden Amrita, men naturligtvis även för sig själva. De är perfekta färgklickar i soffan eller på sängen. För dig som vill hålla dig till en mer monokrom färgskala finns nyansen Oyster som är en vackert gråbeige nyans.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English