Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

LAMPSKÄRMAR

Hos Longcoast Living hittar du snygga lampskärmar i textil och metall. Du hittar släta, veckade och plisserade i linne, bomull eller sammet. Vi är återförsäljare för bland annat Hallbergs of Sweden, Vallentuna Skärmateljé och G and C och Chamois. Från Hallbergs Belysning kommer mönstrade lampskärmar i tyger från Ralph Lauren. Bland de snygga lampskärmarna i tyger från Ralph Lauren hittar du blommiga, zebra- och leopardmönstrade i klassisk stil att glädjas åt i många år. Vi har lampskärmar som passar de flesta inredningsstilar och typer av lampfötter. Förnya ditt hem med en snygg lampa redan idag!

SÅ MYCKET MER ÄN BARA EN LJUSKÄLLA
Lamporna i rummet är så mycket mer än bara en källa för ljus. En lampa med en snygg skärm är även en snygg inredningsdetalj i rummet. 

STORLEK PÅ LAMPSKÄRM
När du köper en lampskärm är det viktigt att du mäter utrymmet där lampan är tänkt att stå. har du gott om plats kan du unna dig en större lampa med en stor och pampig lampskärm. Är det ont om plats, till exempel i en fönsterkarm, kan det vara lämpligt att välja en lite mindre, oval eller rektangulär lampskärm som inte tar lika mycket plats på djupet. Runda och ovala lampskärmar ger ett mjukare intryck medan kantiga lampskärmar ger ett något stramare och striktare utseende. Det kan vara bra att prova med en lampa du redan har i ditt hem, mäta den för att få en uppfattning om hur sttor eller liten lampa som passar.

MÖNSTRAD ELLER ENFÄRGAD LAMPSKÄRM?
Har du valt en enkel och stilren lampfot kan det vara roligt att våga välja en mönstrad lampskärm. Hos Longcoast Living hittar du ett utbud av lampskärmar i mönstrade tyger från bland annat Ralph Lauren, Designers Guild och John Derian som tagits fran av hallbergs Belysning. Vill du ha en enfärgad lampskärm med ändå lite struktur kan du välja en plisserad eller veckad lampskärm i till exempel linne eller sammet. Klassiska, handsydda lampskärmar hittar du från Vallentuna Skärmateljé, Hallbergs Belysning och G&C.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English