Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 795 kr
  •     Frakt endast 49 kr
Svenska English
Cart 0

Dukar i bomull och linne

Från Calibo kommer vackra dukar i europeiskt linne i fantastisk, 100% europeisk kvalitet med vacket fall. Du hittar även matchande linneservetter, både enfärgade och randiga. Stilen är både fräsch och klassiskt snygg; en mix av New England och Provence! Du handlar Calibos linnedukar och servetter enkelt online hos Longcoast Living.

De vackra dukarna med paisleymönster kommer från Chamois som också är ett svenskt märke. Dukarnas mönster har skapats med den traditionella blockprint tekniken och designen har tagits fram av Chamois grundare Charlotte Amlé under sina många resor till det familjeägda företagen i Indien som Chamois med omsorg valt ut som sina samarbetspartners. Att sätta sig vid ett vackert dukat bord är extra roligt och med dukarna från Chamois får du garanterat en lyckad bordsdukning!

LINNEDUKAR
Med en vacker duk i linne med matchande servetter skapar du enkelt en inbjudande dukning. Från Calibo hittar du linnedukar i vacker linnekvalitet som kan matchas med linneservetter från samma varumärke. Dukarna och servetterna passa de flesta inredningstilar och har ett tidlöst utseende vilket gör att du kan glädjas åt dina bortstextilier i många år. De passar såväl att förgylla vardagen som att duka med till festliga tillfällen. En linneduk från Calibo är tillverkad av lin som är odlad i Europa och sedan uppsydd av skickliga sömmerskor i Europa. 100% euopeisk kvalitet med andra ord!

Från Chamois kommer vackra, blocktryckta linnedukar som skapats av skickliga hantverkare i Indien som använder sig av traditionella tekniker för att för hand trycka 20x20 cm stora block med mönster. Trycket på linnedukarna är klassiskt och vackert och blir något mer dämpat jämfört med de mönstrade dukarna i bomull.

LINNESERVETTER
Att duka med servetter i linne är en lyx alla borde unna sig! Känslan och utseende är oslagbart och vilken inredningsstil du än föredrar kan du alltid hitta en passande linneduk och servetter. Servetter i linne har god uppsugningsförmåga vilket gör linnet till ett extra lämpligt material till servetter och handdukar.

BOMMULLSDUKAR
Från Chamois hittar du ett stort sortiment av blocktryckta, mösntrade bomullsdukar för de flesta tillfällen. Dukarna i bomull finns i flera, härliga färger och mönster och tillverkas för hand med traditionell blockprint teknik av skickliga hantverkare i indien. Från Chamois kommer mönster som Paisley, Paradise, Leaf, Indian Summer med flera som med åren blivit klassiker.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English