Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

Dukar, kuddar, servetter från Chamois

Ett stort utbud av dukar, kuddar, servetter och andra textilier från Chamois hittar du hos Longcoast Living som är återförsäljare för Chamois sedan många år. Från Chamois hittar du vackra textilier med unika mönster i form av mönstrade dukar och kuddar samt underbara plädar i mjukaste ull. Med blocktryckteknik låter skickliga hantverkare Chamois´vackra mönster växa fram på dukar, kuddar och andra textilier. Dukar, kuddar och servetter hittar du i såväl bomull som oblekt linne och deras produkter är tacksamma att mixa och matcha efter eget tycke och smak för att på så sätt skapa din personliga stil i ditt hem.

Varumärket Chamois

Chamois är ett svenskt företag grundat av Charlotte Amlé som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Traditionell block print teknik och hundraårig hantverkstradition förenas med modern design som passar dagens hem. Kollektionen har vuxit med åren och innefattar idag kuddar, dukar, kökstextilier, necessärer och sängkläder. Longcoast Living är sedan några år tillbaka stolt återförsäljare online av Chamois vackra textilier. Blanda gärna färgerna!

Förändra och förnya med textilier

Det absolut enklaste sättet att ändra stil efter möblering eller årstid är att förnya med textilier. Byt ut några kuddar och införskaffa en ny pläd och du har med relativt enkla medel skapat en ny stämning i rummet. Varje säsong tillkommer nya mönster, färger och även produkter i Chamois kollektion. Deras klassiska paisleymönster har hängt med från allra första början och har utvecklats med åren med nya mönsterkombinationer och färger. Låt dig inspireras av deras vackra miljöbilder och botanisera bland dukar och textilier här hos Longcoast Living!

"Alla våra textilier är handtryckta med träblock ”blockprinting”. Ett tusenårigt textilhantverk. För en duk med bård använder vi 3–8 träblock beroende på mönster och antal färger. Varje duk trycks individuellt för hand. Blockprinting är en mycket hållbar teknik som använder endast lite vatten och elektricitet. Alla färger är milda färgpigmenter. Ett vackert hantverk som gör duken extra vacker med sina naturliga oregelbundenheter."

Charlotte Amlé, grundare av Chamois

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English