<
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 795 kr
  •     Frakt endast 49 kr
Svenska English
Cart 0

Dukar, kuddar, servetter från Chamois

Stort utbud av dukar, kuddar, servetter och andra textilier från Chamois hittar du hos Longcoast Living som är återförsäljare för Chamois sedan många år. Från Chamois hittar du vackra textilier med unika mönster i form av paisleymönstrade dukar och kökshanddukar med paisley mönster och ränder, matchande enfärgade kuddar i sammet samt underbara plädar i mjukaste ull. Kollektionen "Memories" består av vackra dukar och kuddar i bomull i nya mönsterna Paradise och Medallion sant matchande randigt. Kollektionen Memories består av vackra påskdukar och sommardukar med matchande tygservetter, bordstabletter och löpare samt kuddfodral i underbara färger. Många av textilierna passa året om, sommar som vinter!

Varumärket Chamois

Chamois är ett svenskt företag grundat av Charlotte Amlé som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Traditionell block print teknik och hundraårig hantverkstradition förenas med modern design som passar dagens hem. Kollektionen har vuxit med åren och innefattar idag kuddar, dukar, kökstextilier, necessärer och sängkläder. Longcoast Living är sedan några år tillbaka stolt återförsäljare online av Chamois vackra textilier. Nyhet sommaren 2019 var kollektionen Indian Summer i Blue, Olive, Peach och Svart som kombineras med mönstret Small Flower på dukar, servetter, bordslöpare, bordstabletter och kuddar för en härligt somrig känsla. Blanda gärna färgerna! Paradise är ett av de mest populära mönstren från Chamoi och återfinns både på deras bomullsdukar och linnedukarna. 

Förändra och förnya med textilier

Det absolut enklaste sättet att ändra stil efter möblering eller årstid är att förnya med textilier. Byt ut några kuddar och införskaffa en ny pläd och du har med relativt enkla medel skapat en ny stämning i rummet. Varje säsong tillkommer nya mönster, färger och även produkter i Chamois kollektion. Deras klassiska paisleymönster har hängt med från allra första början och har utvecklats med åren med nya mönsterkombinationer och färger. I vårens kollektion hittar man härliga pastellfärger som enkelt matchas med varandra. De mönstrade kuddfodralen, som går i paisley eller blommönster, kombineras med fördel med de enfärgade kuddarna i sammet. De broderade zebra mönstrade kuddfodralen ger en klassisk med spännande look i soffan! Med deras stora utbud av mönstrade dukar med matchande, mönstrade tygservetter och kökshanddukar har man alla möjligheter att skapa vackra och inbjudande bordsdukningar för säsongens alla tillfällen! Inspireras av deras vackra miljöbilder och botanisera bland dukar och textilier här hos Longcoast Living!

"Alla våra textilier är handtryckta med träblock ”blockprinting”. Ett tusenårigt textilhantverk. För en duk med bård använder vi 3–8 träblock beroende på mönster och antal färger. Varje duk trycks individuellt för hand. Blockprinting är en mycket hållbar teknik som använder endast lite vatten och elektricitet. Alla färger är milda färgpigmenter. Ett vackert hantverk som gör duken extra vacker med sina naturliga oregelbundenheter."

Charlotte Amlé, grundare av Chamois

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English