Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

LINNEDUKAR & SERVETTER

Linneservetter och linnedukar i 100% europeiskt linne av högsta kvalitet. Dukar och servetter i linne för alla tillfällen i mjuk och fin kvalitet från Calibo hittar du här hos Longcoast Living. Med vackra dukar och servetter skapar du enkelt en inbjudande dukning för både vardag och fest. Från Calibo hittar du både enfärgade och randiga bordsdukar och matchande servetter i flera storlekar. Förnya ditt hem med en linneduk som du kan glädjas åt i många år, komplettera gärna med matchande servetter. Du köper det enkelt online hos Longcoast Living.

LINNE FRÅN CALIBO
Med linnedukar med matchande servetter i randigt eller enfärgat från Calibo är skapar du en inbjudande och ombonad bordsdukning! Linnekvaliteten är mjuk, följsam och har ett vackert fall med en nästan lite silkig känsla i 100% europeisk kvalitet. Du hittar såväl enfärgade som randiga dukar. Serien Catalina är något melerad som ger liv åt tyget.

SOMMARDUK I LINNE
Unna dig en vacker linneduk att duka med i sommar! De passar såväl till fest som till vardags och skapar en härlig sommatkänsla. Dukarna från Calibo gär att kombinera med både randiga och enfärgade servetter. De randiga dukarna ger en New Englandkänsla medan de enfärgade dukarna passar alla stilar. Dukarna finns i två storlekar och mäter 132-136x250-305 cm. Efter du har tvättat dina duk och dina servetter kan du välja att torktumla dem på svag värme när de fortfarande är lite fuktiga för ett lätt skrynkligt, "franskt" utseende eller stryka dem för en vacker, nästan silkig yta.

JULDUK I LINNE
​Som julduk passar de flesta färgerna men är du ute efter en röd julduk kan Catalina Cherry Red rekommenderas! Cherry Red påminner om mogna bigaråer och skapar en vacker julstämning samtidigt som den passar fint året om. Matcha med servetter i samma färge eller bryt av med linneservetter i en annan nyans.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English