Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

Tygservetter i bomull och linne från Chamois

Servetter i bomull eller linne för inbjudande och personlig bordsdukning. Hos Longcoast Living hittar du ett stort utbud av Chamois dukar, servetter och kökshanddukar. Kombinationsmöjligheterna är många och du har alla förutsättningar att skapa en personlig och inbjudande bordsdukning! Textilierna från Chamois går att blanda i färg och mönster allt efter tycke och smak! 

 

Varumärket Chamois

Chamois är ett svenskt företag grundat av Charlotte Amlé som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Traditionell block print teknik och hundraårig hantverkstradition förenas med modern design som passar dagens hem. Kollektionen har vuxit med åren och innefattar idag kuddar, dukar, kökstextilier, necessärer och sängkläder. Longcoast Living är sedan några år tillbaka stolt återförsäljare av Chamois vackra textilier.

Förändra och förnya med textilier

Det absolut enklaste sättet att ändra stil efter möblering eller årstid är att förnya med textilier. Byt ut några kuddar och införskaffa en ny pläd och du har med relativt enkla medel skapat en ny stämning i rummet. Varje säsong tillkommer nya mönster, färger och även produkter i Chamois kollektion. Deras klassiska paisleymönster har hängt med från allra första början och har utvecklats med åren med nya mönsterkombinationer och färger. I vårens kollektion hittar man härliga pastellfärger som enkelt matchas med varandra. De mönstrade kuddfodralen, som går i paisley eller blommönster, kombineras med fördel med de enfärgade kuddarna i sammet. De broderade zebra mönstrade kuddfodralen ger en klassisk med spännande look i soffan! Med deras stora utbud av mönstrade dukar med matchande, mönstrade tygservetter och kökshanddukar har man alla möjligheter att skapa vackra och inbjudande bordsdukningar för säsongens alla tillfällen! Inspireras av deras vackra miljöbilder och botanisera bland dukar och textilier här hos Longcoast Living!

Dukar och servetter för inspirerande och inbjudande bordsdukningar

Hos Longcoast Living hittar du ett stort utbud av Chamois dukar, servetter och kökshanddukar. Kombinationsmöjligheterna är många och du har alla förutsättningar att skapa en personlig och inbjudande dukning för vårens och sommarens alla bjudningar! Höstens färger i kollektionen Dawn går i dämpat och milt grönt och blått och passar bra till lugnet som hösten för med sig. Tänd massor av ljus, bjud hem familj och vänner och njut av värmande höstmat!

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English