<
Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 795 kr
  •     Frakt endast 49 kr
Svenska English
Cart 0

Dukar från Chamois

Dukar från Chamois i vackra blommönster och paisleymönster i härliga färger. Hitta en fin duk att pryda bordet med året om! Till dukarna finns randiga och paisleymönstrade tygservetter i 2-pack och 4-pack. Kollektionen Memories består av dukar, servetter och kuddar i mönster Paradise, Medallion och klassiskt randigt. Linnekollektion i mönstret Paradise med matchande kuddar, också de i linne samt enfärgade linneservetter. Den nya linnekvaliteten är vacker och någor skir och en duk att glädjas åt under många år.

Mönstret "Big Paisley" var det första mönstret som grundaren av Chamois, Charlotte Amlé,  tog fram och har hunnit bli en klassiker vid det här laget. Olika paisleymönster har vuxit fram genom åren och kompletterats med vackra blommönstrade dukar. En vacker duk på bordet inbjuder till långa, härliga middagar med god mat tillsammans med vänner och familj! Lyxa till vid extra högtidliga tillfällen med en duk i guld eller silver för en extra festlig touch på bordet! 


Den nya kollektionen från Chamois sommaren 2020 heter Memories och består av mönstret Paradise i kombination med mönstret Madallion och randigt. Dukar, servetter och kuddar kommer i blått, grönt, brunt, rosa och grått. När det gäller textilier från Chamois är det fritt fram att blanda mönster och färger allt efter tycke och smak! Hos Longcoast Living hittar du ett stort sortiment (om inte det största i Sverige) av dukar och kuddar från Chamois.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English