Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 895 kr
  •     Frakt endast 59 kr
Svenska English
Cart 0

Dukar från Chamois

Dukar från Chamois i vackra blommönster och paisleymönster i härliga färger. Hitta en fin duk att pryda bordet med året om! Till dukarna finns randiga och paisleymönstrade tygservetter som skapar en vacker och inbjudande helhet.

DUKA UPP MED DUK FRÅN CHAMOIS
En vacker duk på bordet inbjuder till långa, härliga middagar med god mat tillsammans med vänner och familj! Letar du efter en fin sommarduk, en duk som passar till långa, härliga höstmiddagar eller en vacker jul till jul har du kommit till rätt ställe - Chmaois erbjuder ett sortiment av dukar för varje tillfälle!

MÖNSTRADE DUKAR
När det gäller textilier från Chamois är det fritt fram att blanda mönster och färger allt efter tycke och smak! Hos Longcoast Living hittar du ett stort sortiment av dukar och kuddar från Chamois. Dukarna finns i både linne och bomull i olika storekar och varje säsong kommer det en ny kollektion med nya mönster och färger. Dukarna från Chamois är omtyckta av Sveriges stylister och syns ofta i Sveriges inredningstidningar där det pryder borden och är en del av inspirerande och vackra bordsdukningar såväl till vardag som till fest! En vacker duk är också en uppskattad present att ge bort till någon som fyller år.

Chamois kännetecken är de vackra blocktryckta mönster som skickliga hantverkare låter sig växa fram bit för bit, färg för färg. Du ska veta att det ligger många timmar arbete bakom varje duk och varje du är unik med de så olikheter som kännetecknar en handgjord du. Mönstret "Big Paisley" var det första mönstret som grundaren av Chamois, Charlotte Amlé,  tog fram och har hunnit bli en klassiker vid det här laget. Olika paisleymönster har vuxit fram genom åren och kompletterats med vackra blommönstrade dukar.

SKÖTSEL
Tvätta din duk enligt tillverkarens rekommendationer så har du glädje av din duk länge! Slytande tvätt medel för ylle/silke, kort tvättprogram med kort centrifugering på 30 respektive 40 grader beroende på om du har en linneduk eller bomullsduk. Ingen torktumling.

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English