Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  • ​    Fri frakt på beställningar över 795 kr
  •     Frakt endast 49 kr
  •     Just nu: 10% extra rabatt på all rea med kod REA
Svenska English
Cart 0

Dukar från Chamois

Dukar från Chamois i vackra blommönster och paisleymönster i härliga färger. Hitta en fin duk att pryda bordet med i vår och sommar! Till dukarna finns randiga och paisleymönstrade tygservetter i 2-pack. Sommarnyheten 2019 är kollektionen Indian Summer med dukar, bordslöpare, underlägg, serveter och kuddar. Linnekollektion i mönstret Paradise med matchande kuddar, också de i linne samt enfärgade linneservetter. Den nya linnekvaliteten är vacker och någor skir och en duk att glädjas åt under många år.

Mönstret "Big Paisley" var det första mönstret som grundaren av Chamois, Charlotte Amlé,  tog fram och har hunnit bli en klassiker vid det här laget. Olika paisleymönster har vuxit fram genom åren och kompletterats med vackra blommönstrade dukar. En vacker duk på bordet inbjuder till långa, härliga middagar med god mat tillsammans med vänner och familj! Lyxa till vid extra högtidliga tillfällen med en duk i guld eller silver för en extra festlig touch på bordet! 
Den nya kollektionen från Chamois sommaren 2019 heter Indian Summer och består av mönstret med samma namn i kombination med mönstret Small Flower. Dukar, servetter, löpare, underlägg och kuddar kommer i blått, grönt, persika och svart och går att mixa och matcha!

Produkter
Stilar
Varumärken
Övrigt
Svenska English